luni, 15 martie 2010

Inca un cutitas (brisa knife blade)

Lama cumparata de la brisa cu ajutorul lui bogdan (cutite.net)  Lauri carbon 59 hrc, maner din lemn de prun



9 comentarii:

  1. Deosebite scule! am ramas profund impresionat.Faci si de vanzare?Cu stima si respect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma gandeam sa fac pentru vanzare, dar .... daca am o oferta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am o colectie de cutite si ma gandesc sa-mi comand un cutit pentru mine si am sa vorbesc si cu prietenii.O sa revin cu un mesaj dupa ce-mi aleg modelul iar dumneata o sa-mi spui un pret.Ma intereseaza si daca detii ceasuri mecanice rusesti fie de mana fie de buzunar.,si nu numai rusesti dar sa fie mecanice.Pana atunci toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cateva ceasuri mecanice,normal, majoritatea rusesti, de buzunar nu prea am, dar fara suparare nu sunt de vanzare.
    Daca vreti cutite de calitate va recomand un forum http://www.myknife.ro/forum/, acolo gasiti persoane care se ocupa la modul serios de cutite si fac lucrari de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant"cu ce iti pierzi vremea".I-am aratat si sotului meu pozele.I-au placut cutitele.Si el ghiceste dintr-o privire ce-i de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, le fac pentru mine si incerc sa le fac astfel incat sa-mi placa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Emil draga as vrea si eu un cutit de genul celui pe care l-ai facut pentru aniversarea prietenului tau.Sa -mi spui cat costa si cum sa fac plata sau daca ai de venit la Baia Mare.Eu vin saptamanal si poate ne corelam cumva.In legatura cu ceasurile mecanice ma bucur ca ai o colectie.Eu acum sunt la inceput dar am inceput sa adun cate ceva.Am cateva de buzunar.Daca vrei le pozez si le pun pe blogg.Te astept si pana atunci toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu drumuri pe la Baia Mare (acum am sosit de acolo :D ), pentru cutit cel mai bine este sa-l fac si pe urma mai vorbim, daca nu ne intelegem la pret absolut nici o problema nu ma supar niciodata sa am unul in plus problema mare este lipsa de timp.
    Astept sa vad pe blog pozele cu ceasurile, eu de buzunar nu am decat un Molnia luat de la piata din Baia Mare pe care l-am reparat si un Metoda de la strabunicul meu defect, sper sa-l repar si pe acesta plus cateva de mana si eu sunt incepator.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu un Molnia,luat de la Vatra Dornei si un Bvunet ,rusesti mecanice si unul cu baterii elvetian luat de la Busteni fara prea mare valoare.De mana am un Wostok ce trebuie reparat si un Orentex ,care la fel trebuie reparat.Pe undeva mai trebuie sa am o Raketa de prin 1960.O sa le fotografiez in scurt timp si o sa le poti vedea.La pretul cutitului o sa ne intelegem.Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste!

    RăspundețiȘtergere